Pages

Wednesday, 9 August 2017

Pakej Spa Bergerak Terbaru Dari TWB

Korang ada dengar cerita tak pasal pakej Spa Bergerak TWB yang baru ni? Best gilerr pakej Spa Bergerak yang baru ni diorang cakap. Sebab apa? Sebab kali ni founder TWB tidak lagi mewajibkan semua ahli TWB untuk menggunakan produk Shaklee sahaja untuk running Spa Bergerak diorang. Yeaayyy!

video


Yang mana sebelum ni pernah tanya Keyra kan, "boleh tak sis kalau lepas saya belajar dengan sis, saya nak run Spa guna produk saya sendiri?"

Kalau sebelum ni Keyra terpaksa cakap tak boleh, sebab syarat untuk jadi sebahagian daripada ahli TWB ni mesti run Spa dengan produk Shaklee. Tapi mulai hari ini tidak lagi. Korang BOLEH RUN SPA DENGAN PRODUK KORANG SENDIRI! 🎉🎊🎉


Jadi untuk agent Nurraysa, Mary Kay, Mary Jardin. Haa mana korang yang pernah contact Keyra dulu untuk join projek Spa Bergerak atau Spa Dari Rumah ni? Berita baik ni khas untuk korang tau.

Belajar dengan kami, tapi korang bebas untuk run Spa Bergerak korang dengan produk apa yang korang suka! Best kan?


Hmm nak tahu ke pakej Spa Bergerak yang terbaru ni macamana? Ok jom kita baca sama-sama.


1. Harga pakej terbaru?

Hanya RM899 sahaja! Kalau korang bandingkan dengan kelas premium yang lain diluar sana, sebenarnya pakej Spa Bergerak Premium daripada TWB ni jauhh lebih murah tau.


2. Apa yang korang dapat dengan pakej Spa Bergerak premium ini?

Produk premium untuk penjagaan kesihatan & kecantikan dalaman daripada Shaklee. Salah satunya adalah Collagen Powder!



Keahlian Shaklee. Choppp.. Jangan risau, walaupun korang dah jadi ahli Shaklee tapi macam Keyra cakap tadi la.. Korang tak semestinya run Spa Bergerak korang dengan produk Shaklee. Tapi kalau nak guna produk Shaklee sangatlah digalakkan.

Keahlian Shaklee ni memang hak korang sebab korang belajar dengan ahli Shaklee. Gitchuuu 😉


Trial Kit Spa. Ini sangat best tau, selesai je training, korang dah ready untuk run Spa Bergerak korang. Sebab semua kelengkapan sudah tersedia.



Belajar 4 kursus sekaligus instead of sebelum ni cuma belajar 1 kursus iaitu Spa Rawatan Wajah. Apa lagi 3 kursus tu? Kena join dululah baru kita bagitau hehehe. Dengar-dengar Spa Badan pun termasuk dalam pakej ni. Paling terbaru, korang akan diajar cara untuk menggunakan Skin Analyzer tau. Siap dapat PERCUMA Skin Analyzer tu sorang sebiji! Untunglah korang 😍



Latihan praktikal secara eksklusif. Sebab kita bukan buat training ramai-ramai sekali jalan. Tapi praktikal diberikan eksklusif untuk setiap seorang beautician. Jadi lebih mudah untuk faham dan tak ambil masa yang lama pun!





Lifetime Support Group di Whatsapp & Telegram. Mana nak cari wehh.. Lepas training semua masih lagi diberi ilmu berterusan secara PERCUMA! Kalau kat tempat lain, lepas training pandai-pandai ekau la nak mula camno kan. Tergagau-gagau haa tak tahu nak mula dari mana, nak buat marketing camana. Sebab tu la kena join TWB, InshaAllah serba serbi akan diajar.



Trip Tahunan TWB ke luar negara.

2015.
Melbourne, Australia.



2016.
Perth, Australia.




September, 2017.
InshaAllah, Maldives.


Jadi korang, tunggu apa lagi. Jom cepat-cepat join kami. Penyertaan dibuka untuk 10 orang terawal sahaja bulan ni..!

Cepat contact hakak Sinchan untuk sambarrr peluang ini! Tekan je link kat bawah ni kalau betul korang dah tak sabar-sabar nak join team Spa Bergerak TWB okeh⤵

Saya NAK join TWB!

No comments:

Post a Comment

ini kawasan saya . undangundang saya mengatakan "DILARANG MENGUMPAT + MENCARUT" kat sini . terima kasih !