Pages

Friday, 5 May 2017

6 Bulan Tak Datang Period, Lepas 3 Hari...

Hari ni keyra nak kongsi pasal kawan keyra yang ada masalah period selama hampir 6 bulan! Kawan keyra ni masih single dan akan berkahwin tak lama lagi. Jadi dia sangat risau dengan masalah dia ni.

Dia mintak keyra suggest vitamin apa yang sesuai untuk masalah dia tu.

Terus keyra teringat, ada seorang lagi kawan keyra pernah mengadu, lewat datang bulan. Dia terus makan 10 biji Alfalfa, amazingly esoknya terus keluar darah kotor.

Jadi keyra pun suggest Alfalfa pada kawan keyra yang ada masalah tak datang bulan selama hampir 6 bulan tadi.

MashaAllah.. lepas 3 hari dia amalkan Alfalfa, dia whatsapp keyra bagitau yang dia dah period!

Subhanallah, Alhamdulillah!


Buktinya?


Testimoni Alfalfa Shaklee Untuk
Masalah Period


APA MANFAAT ALFALFA NI?



Mesti korang nak tau kan fungsi Alfalfa yang bantu masalah period selama 6 bulan period dalam masa 3 hari je tu. Meh nak cerita.

1. Agent detoks yang mencuci hati, darah & usus.

2. Memperbaiki masalah penghadaman seperti kembung, gastrik & sembelit.

3. Membantu memelihara & menjaga kesihatan dalaman wanita.

4. Baik untuk menghadapi menopause.

5. Mengurangkan retensi air & garam berlebihan.

6. Melegakan keletihan & melawan alahan.


Sebenarnya ada 1001 kebaikan Alfalfa, tapi keyra cuma kongsikan yang berkaitan dengan masalah kita hari ini sahaja dulu ok. 😊



APA BAHAN DALAM ALFALFA?




Alfalfa ni 100% ekstrak daripada pokok Alfalfa yang akarnya panjang jauh ke dalam tanah tau. Alfalfa antara tumbuhan yang mampu menyerap pelbagai zat dan bahan galian yang berada jauh di dalam tanah.

Antara vitamin yang terdapat dalam Alfalfa seperti Vitamin A, Vitamin E, Vitamin U, Vitamin B6, Vitamin K dan Vitamin D.


Apakah mineral yang terdapat dalam Alfalfa pula?

Antaranya seperti kalsium, zat besi, kalium, fosforus, klorin, sodium dan silikon magnesium.



Haa best kan Alfalfa ni. Kita tak perlu nak susah payah masuk hutan nak cari pokok Alfalfa ni sebab Shaklee dah proses siap-siap untuk kita dalam bentuk tablet. Shaklee dah mudahkan kerja kita 😊

Korang nak cuba Alfalfa ni? Boleh terus whatsapp keyra k. Tekan je link kat bawah ni. Tak perlu susah-susah nak save nombor keyra dah. Hehehe

Whatsapp 012-5687714


Salam sayang,

Keyra ❤

No comments:

Post a Comment

ini kawasan saya . undangundang saya mengatakan "DILARANG MENGUMPAT + MENCARUT" kat sini . terima kasih !