Pages

Sunday, 13 November 2016

Peluang Jana DUIT POKET

Lately ni, ramai student yang datang bertanya pasal projek The Walking Beauty atau singkatannya TWB. Nak mencari duit poket kata mereka sebab elaun/pinjaman yang mereka dapat kadang-kadang nak bayar yuran pun tak lepas. Belum termasuk nak beli buku, nak makan, transport nak ke kelas etc.

Keyra pernah jadi seorang student, Inshaa Allah keyra faham situasi mereka. Nak-nak dengan ekonomi sekarang, lagilah mencengkam! Nak minta duit pada mak ayah di kampung, tak tergamak rasanya. Keyra sendiri pernah berlapar seharian sampai rasa nak pitam sebab menunggu duit elaun masuk keesokkan harinya. Dengan keluarga jauh di utara, keyra seorang diri di selatan. Dramatik sangat. Hahaha. That's why keyra kata I can feel them! Huhu

Menteri pasola kata, student kalau nak jimat jangan makan diluar. Masak sendiri! Sama je kos masak sendiri dengan makan diluar rasanya. Minyak pun dah naik sekarang ni pak menteri oi! Tang mana yang jimatnya lagi???

Oklah, nak marahkan menteri pasola pun tak guna juga sebab kita ni rakyat marhain cuma. Jadi, kita cubalah sedaya upaya untuk meningkatkan ekonomi hidup kita. Nak pergi buat kerja untuk dapatkan duit poket? Banyak cabarannya. Takut ganggu pelajaran dek nak penuhi masa bekerja yang terikat & tetap tu.

Jadi, projek The Walking Beauty direka khas untuk pelajar IPTA/IPTS yang sedang mencari duit poket dengan cara yang tidak mengganggu waktu belajar! Menarik kan?


Ok, mari kita baca apa yang membezakan projek SPA daripada TWB dengan yang lain.

✔ projek SPA tanpa kedai
✔ waktu kerja yang fleksibel
✔ memerlukan sedikit MODAL, tapi memberi KEUNTUNGAN berlipat ganda dalam masa yang singkat
✔ risiko yang sangat minima
✔ perniagaan yang mudah kerana melibatkan penjagaan diri orang perempuan
✔ peluang untuk melancong ke luar negara setiap tahun
✔ peluang untuk belajar jana lebih dari satu jenis income


Kerana projek ini direka khas untuk orang wanita, terutamanya para student. Kami menyediakan pakej belajar SPA khas untuk student! Harga pakej daripada RM750 kini hanya RM399! Istimewa untuk anda semua pelajar IPTA/IPTS.


Antara persoalan daripada mereka yang berminat untuk sertai kami.

1) Apa yang kami dapat daripada yuran yang dibayar?

☑ Produk Spa
☑ Training One-To-One
☑ Module Spa
☑ Support Group

2) Risiko daripada bisnes Mobile Spa ini?

☑ Bisnes spa yang mana berkait rapat dengan penjagaan diri seorang wanita. Jangan risau, wanita & kecantikan tidak dapat dipisahkan. Bermakna, bisnes spa bukan bisnes bermusim sebab tidak ada wanita yang tidak suka menjaga kecantikan diri.
☑ Modal yang sangat rendah, tetapi pulangan sangat tinggi & laju! Pakar pengkaji perniagaan menyarankan bagi mereka yang baru pertama kali memulakan bisnes, MESTI memilih bisnes yang maksimum modal dibawah RM2000. Dengan TWB? Maksimum modal RM750 sahaja.

3) Produk apa yang digunakan untuk SPA? Adakah ianya selamat & sesuai dengan semua orang?



☑ Kami menggunakan rangkaian produk penjagaan muka daripada Shaklee.
☑ Nutriwhite Shaklee memang direka khas untuk kulit orang Asia.
☑ Bahannya semulajadi daripada buah berry yang diambil daripada 16 buah negara seperti Jepun, US dan sebagainya.
☑ Terbukti 100% bebas bahan kimia.


Inshaa Allah, dalam entri seterusnya saya akan kongsikan testimoni daripada sebahagian beautician dibawah projek The Walking Beauty yang sudah berjaya! Berjaya dapat income yang tinggi walau hanya buat part time hujung minggu, berjaya bawa mama nya ke luar negara melalui projek ini, dan ada yang berjaya berhenti kerja dengan selesa!

Anda berminat dan ada persoalan yang belum jelas? Kemukakan persoalan anda dibawah ni yer..

Atau boleh terus whatsapp saya untuk respon yang lebih cepat!


Keyra 012-5687714
Ahli TWB yang sah!

No comments:

Post a Comment

ini kawasan saya . undangundang saya mengatakan "DILARANG MENGUMPAT + MENCARUT" kat sini . terima kasih !