Pages

Monday, 15 August 2016

Ada yang rindu ke?

Assalamu'alaikum. Hey guys!

Fuhh lamanya tak menaip. Taip padam, taip padam. Hahaha
Si Keyra ni sedang mencabar dirinya sendiri untuk aktif berblogging sekurang-kurangnya 3 entri setiap minggu. Yela, macam ramai pulak agent spa & customer Shaklee yang dapat nombor keyra daripada blog, macam tak aci pulak kalau depa tak dapat info yang secukupnya.

Takut nanti ada yang terlepas nak rebut peluang belajar Spa dengan pakej RM399 je. Dimarahnya pulak keyra nanti!So bagi untuk tidak kena marah, let's begin!

At first nak cabar diri 100 entri 100 hari, tapi takut tak termampu pulak kan.
Jadi sebagai pemulaan nak biasakan diri menaip semula, kita mulakan dengan seminggu 3 entri paling minimum.
Tahun depan boleh kot cabar untuk 100 entri 100 hari hehehe


Entri ni kira yang pertama la untuk minggu ketiga bulan Ogos ni, aci tak? Hehe.. Entri ni kira sebagai mukadimah nak hidupkan semula blog yang hampir terkubur ni. Dalam proses nak upah orang untuk edit blog ni sebenarnya. Biar nampak lebih feminin, lebih bergaya, lebih menarik!

Barulah lebih ramai orang nak baca, lebih "berselera" mungkin. Haha!


Sekarang ni rupa blog so childish kan? Yela, kita buat apa yang kita tahu ja.

Takpa, I promise by this month, shakirahabakar.blogspot wajib berwajah baru! Yeahh

Kalau hampa ada sesapa yang hampa nak recommend boleh bagitau keyra naa?
Whatsapp je keyra. Nombor keyra ada kat bawah!

Wanna be part of our team? Do contact me now 😊
p/s: Gambar di King's Park, Perth, WA semasa trip video shooting TWB TWBJulai lalu.



Xoxo,
Keyra 012-5687714

SID 1085565
Ahli TheWalkingBeauty

No comments:

Post a Comment

ini kawasan saya . undangundang saya mengatakan "DILARANG MENGUMPAT + MENCARUT" kat sini . terima kasih !