Pages

Thursday, 3 September 2015

Projek SPA Tanpa Kedai

Bismillahhirrahmanirrahim..

Ingat keyra lagi tak? haha
Padan muka hang keyra oi, sapa suruh tak update blog hang sampai berbulan-bulan. Ngeee~

Oklah.. kita lupakan hal tu, keyra ada benda yang lagi best nak share dengan ampa semua.
Acer teka? :p

.

Jeng jeng jeng!! hehe

Eh jap-jap.. nak tanya ampa pernah dengar tak SPA TANPA KEDAI? Ehemm musykil ja kan.. Macam pelik ja spa tak ada kedai. Selalu kalau dah nama spa mesti la ada kedai kan?

Ahaa inilah yang istimewa pasal projek The Walking Beauty (TWB).
Hey, ada lagi yang tak tahu pasal projek yang super duper ohsem ni?
Like seriously??? Ok let me tell you one by one ok guys? hehe
.
.

Projek The Walking Beauty adalah suatu projek SPA TANPA KEDAI yang direka khas untuk membantu golongan wanita yang sedang tercari-cari sebuah perniagaan yang MUDAH, SIMPLE, FUN tetapi mampu memberi pulangan yang sungguh luar biasa.



Melalui projek The Walking Beauty ini, peserta akan diajar bagaimana mereka MAMPU untuk memiliki SPA ATAS NAMA SENDIRI dengan kos yang sangat rendah tetapi mampu menjana pendapatan sehingga ribuan ringgit sebulan HANYA DARI RUMAH!

.

Bulan ini, bulan September, pengasas projek The Walking Beauty telah lancarkan bukan satu tetapi DUA PROMOSI HEBAT!!


PAKEJ SPA SERI PENGANTIN

Pakej spa yang direka khas untuk golongan wanita
yang berminat & berkeinginan untuk memiliki
SPA ATAS NAMA SENDIRI tetapi tidak
mempunyai modal yang banyak untuk memulakan
perniagaan.



PAKEJ SPA SMART STUDENT

Pakej yang direka khas untuk golongan pelajar yang berkeinginan
untuk mencari duit poket tetapi tidak punya banyak masa untuk
buat part time.
Anda akan diajar bagaimana anda mampu jana duit poket
paling minimum RM300 seminggu.
Paling istimewa setiap penyertaan pada bulan ini, anda LAYAK untuk mengikuti video shooting di Melbourne, Australia pada musim salji tahun hadapan!

Jangan tunggu lagi!
Kedua-dua pakej promosi diatas berakhir pada 30 SEPTEMBER 2015.
Dan pakej ini terbuka untuk 10 ORANG SAHAJA setiap pakej!

Hubungi saya segera sementara tawaran masih ada.
Hash tag team kami di FB & IG.

#TheWalkingBeautyProject
#TheWalkingBeautyPenang
#RoadToMelbourne2016
#PakejSpaSeriPengantin
#PakejSpaSmartStudent



Keyra
+6012-5687714
Certified Beautician & Spa Trainer

No comments:

Post a Comment

ini kawasan saya . undangundang saya mengatakan "DILARANG MENGUMPAT + MENCARUT" kat sini . terima kasih !