Pages

Thursday, 24 April 2014

AWAS~!! Resdung boleh bawa MAUT O_O

Assalamu'alaikum! Anyeong~

Saya ni bukanlah doktor nak bercakap soal penyakit ni. Manusia biasa jugak.
Cuma tak salah kita tambah ilmu yg tak seberapa ni dgn benda baru. Malam ni saya tergerak nak tambah ilmu mengenai penyakit RESDUNG. Eh, you'olls yang ada resdung better cari supplement atau ubatan tradisional untuk rawat resdung you'olls. BAHAYA kalau biarkan. Boleh bawa MAUT~!!

Meh baca sikit apa symptoms resdung ni...
(1) Sakit tekak yang teruk dari biasa
(2) Selsema yg kronik
(3) Gatal-gatal di kawasan muka, telinga, mata dan hidung
(4) Hidung kerap berair walaupun tidak selsema
(5) Kerap bersin di waktu pagi
(6) Kerap sakit kepala atau migrain
(7) Hidung tersumbat dan berbau busuk

Haa,, Yang ini semua antara tanda-tanda yang kita senang detect laa... Nampak macam benda kecik ja, macam biasa-biasa ja Tapi yang biasa-biasa ni laa bila dibiarkan akan menyusahkan anda kelak!

Serius aku geli sangat bila search gambaq orang yang ada resdung ni kat google. Sorry to say.. Nak letak kat blog saya yg comel loteh ni pun tak gamak rasanya. Huhuhu~ Search la sendiri ya! Hehe
Baik. Yang ada resdung mesti tau kan cara tradisional untuk merawat resdung ni pakai asap rokok resdung tu. Tapi leceh kan. Nak yang lebih senang? Saya boleh tolong :)

Prevention is better than cure. Help others to help others. Izinkan saya untuk tolong anda awak dan kamu yang ada resdung, In shaa Allah. Kita usaha, Allah selayaknya untuk tentukan hasilnya... Entri seterusnya nanti saya share kelebihan ambil supplement Shaklee untuk rawat resdung anda~!!

Jangan tunggu lagi, jom order supplement Shaklee untuk rawat resdung anda sekarang~!!!

SID 1085565 ; 0125687714
https://www.facebook.com/healthyprettywithshaklee

Love,
Keyra

Jemput LIKE FB page kite. Hiks! ;) Thanks tau... 


No comments:

Post a Comment

ini kawasan saya . undangundang saya mengatakan "DILARANG MENGUMPAT + MENCARUT" kat sini . terima kasih !